from here to eternity

Värd dag! Riktigt värd! Jobbade från 9.45-15.15 och åkte hem efter det. Hade gjort en liten lista på saker som jag skulle göra när jag kom hem, typ ringa lite ärenden och sånt inför resan (eftersom jag är riktigt seg på att fixa sånt). När allt var gjort var det bara att pricka av från listan, det är en skön känsla! Efter det kom Said och Davve hit och det var riktigt nice eftersom jag inte träffat dom på ett tag, särskilt inte Davve. Vi tryckte i oss massa choklad och satt o dega framför tv:n. Verbal misshandel förekom också.

Vid 9 åkte vi å hämta Ellen på jobbet och sen åkte vi tillbaka hit och dega. Har ännu lite mer grejer jag ska fixa imorgon inför resan..perfekt dag för det eftersom jag är LEDIG! Nice nice! Har dock inte ångest för att jag inte jobbar lika mkt som jag har gjort tidigare månader. Men men..what to do?

Nu börjar resan närma sig och det är lite blandade känslor faktiskt. Kul och spännande och det ska bli riktigt JÄVLA skönt att åka bort och komma iväg från kylan, vintern och allt annat! Men samtidigt är det jobbet för att jag kommer vara borta från mina syskon, mina vänner, min mamma och jag har inget jobb när jag kommer hem...that sucks! Men jag får njuta riktigt ordentligt av den tiden jag kommer vara borta och upptäcka världen!

 

Skön dag!

Idag har varit en riktigt skön dag...minus morgonen! Vaknade vid 7.20 och åkte till jobbet och hade personalmöte. Efter jobbet blev det en sväng förbi ica, handla och sen åka hem. Skulle träffat Nathalie, men så blev det inte så ja satt hemma och sen var tanken att ja skulle in till stan. Men så vart det inte heller. Så jag har varit hemma hela dagen och tagit det lugnt. Har precis lagat lite middag, ska avnjuta den på bästa sätt och sen ska jag träffa min älskade Ellen!!



Saknar min slinga


bildbomb










Idag mår man som man förtjänar

Ja...rubriken säger väl allt? Det blev en riktigt lyckad kväll igår! Mötte upp Johan och hans vänner på Bröderna Olsson (som för övrigt var ett riktigt riktigt nice ställe) Vi drack, skrattade och träffade massa nice folk. Sen skulle vi vidare, men vi kom inte in nånstans så det blev köpa lite folköl på Sleven och sen till tatueringstudion o fortsätta efterfesten! Det var riktigt nice faktiskt...men runt halv 4 blev jag och Tess så jävla trötta så vi drog hem och somnade på nattbussen. Jag hade ställt klockan för jag visste att vi skulle däcka på bussen. Och klockan ringde...och jag snoozade den självklart. Vaknar en stund senare, kollar ut genom fönstret och ser att vi är framme. Vilket jävla flyt! Precis när jag hade klivit innanför dörren så ringde min klocka igen...kan ju meddela att det är nog sista gången jag ställer klocka på nattbuss.

Nu har jag iaf precis kommit ut ur duschen. Ska klä på mig, fixa o trixa lite sen ska jag hem till Ellen och hennes familj på deras årliga glögg. Trots att vi varit vänner i 9 år så har jag aldrig varit på deras glögg, haha! Men men, langar upp lite bilder från igår lite senare, eller snarare ikväll.


lördag lördag lördag

Sitter just nu på jobbet och gluffsar i mig en lussebulle som Ida har bakat...mums! Igår var jag ju hos pappa och det var riktigt mysigt. Jag lagade Tacos till hela familjen och sen blev det Idol (och Whale Wars i pauserna) för hela slanten. Är på jobbet nu och skulle egentligen ha jobbat till 16, men en tjej är sjuk så jag får jobba till 18 ist (= mer pengar!)

Efter jobbet ska jag åka hemåt, fixa mig och sen blir det nog en liten tur på stan med Tess. Ikväll känner jag att vi ska ha ruggigt kul!!

Pheniqs!

Ohh!! Kom precis hem från Irene. Har träffat hennes lilla kille och fyfan vad underbar han var!! Jag höll i honom säkert en och en halv timme och jag kunde inte sluta kolla på honom! Han är så fin och lugn och gosig! Jag är nöjd! Fick även en försenad födelsedagspresent av Irene...typ 2 kg Marabouchoklad! Så jävla mkt fest! Kan tippa på att det kommer försvinna när jag och Tess bor här, haha!

Hur som helst så jag är ledig imorgon och det ska bli riktigt skönt! På eftermiddagen åker jag till pappa och förhopningsvis kan jag följa med till dagis och hämta Elliot, Embla ligger hemma och är magsjuk :( Sen blir det väl mys med familjen.


Mina älsklingar Embla och Elliot! (Notera hur lika vi är...not)


Stress

Sitter på jobbet med en fet chokladbit i munnen och har lite rast, Känner mig så fruktansvärt stressad. Håller på med ett omhäng som jag definitivt inte kommer att bli klar med och jag stressar runt och har ingen som helst struktur..haha! Men det blir nog bra!

Slutar om ca 2½ timmeoch efter det blur det åka hem till Irene o mysa med henne o hennes lilla son! Riktigt nice! Sen antar jag att det blir Whale Wars 2 för hela slanten!

Oh snälla söta rara

Jag är så jävla less på vädret!! Frös till och med när jag hade vinterjackan på mig idag. Men snart ska jag iväg till varmare breddgrader så ja ska väl inte klaga. Ligger i min säng med två stickade tröjor på mig och mössa...under täcket, haha! Har precis pratat i telefon med Said och innan det var jag på promenad med Rosie. Det var längesen jag träffade henne så ja e fett glad!

Ska strax in o tvätta håret, för jag kommer inte orka göra det imorgon och sen blir det....WHALE WARS!!! Så jävla fett!  


Ta mig tillbaka till våren!


För att jag har lika tråkigt som min syster Nathalie och gillar att fixa listor

Namn: Karin Embla Baalbaki
Piercingar: 2 st (men har haft 5)
Tatueringar: 5 st än så länge, men har bokat en tid för nummer 6
Längd: 163,5
Skostorlek: 38/39
Hårfärg: Brunt
Fräknar: Nope
Motto: Fest!

 Kär?  Nej och jag hoppas att jag inte blir på ett bra tag
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, vartsomhelst förutom här
Tycker du att du är attraktiv? Beror på
Dricker du? Jodå! öl öl öl
Vilket schampo använder du? Ingen som helst aning. Sålänge håret blir rent så kunde jag inte bry mig mindre
Vilken parfym använder du? Ingen aning...typ en Date eller ngt som jag har fått från jobbet
Vad är du rädd för? En hel del grejer
Gillar du att tvätta? Tvätta är fest!
Gillar du berg- och dalbanor? Ja, I love it! Tråkigt bara att alla bergochdalbanor i Sverige är så jävla mesiga.

 Senaste...

Filmen du hyrde? Ingen aning...vem hyr film?
Filmen du köpte? Vem köper film?
Låten du hörde: Nån på mtv...tror det var Taio Cruz med Dynamite
Låten du laddade ner? Det kallas spotify??
Personen du ringde? Mamma
Personen som ringde dig? Ellen
TV-program du såg? Whale Wars 2
Person du tänkte på? Irene

 

Favorit...

Låt: Hatar den där frågan för ingen har EN favoritlåt
Sak att göra: Öla
Sport: Hmm...
Dryck: Vatten typ...saft kan va gott
Kläder: Ingen aning
Film: The Cove, A Clockwork Orange, Interview with the Vampire
Bil: Audi R8
Serie: Whale Wars

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Mhm...
Gråtit över en flicka? Ja.
Ljugit för någon? Ja.
Varit i slagsmål? Jupp
Blivit arresterad? Så kul ska vi inte ha
Träffat någon från internet IRL? Haha, jo, PA-tider!

 

Antal...

Gånger du varit kär? 2 gånger
Gånger ditt hjärta brustit? 1 gång
Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen aning
Tjejer du kysst? Om fyllegrejer gills så typ 2..fast det har varit med mina närmaste vänner
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 2-3 ungefär
Gånger ditt namn varit med i tidningen? None

 
Senaste...

Boken du läste? Slash
Personen du fick e-mail av? Kollar typ inte min mail
Personen du fick brev av? Når företag som vill att ja ska fortsätta ha nånting hos dom..
Personen du fick sms av? Irene
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Definitionsfråga eftersom jag bor inte med hela min familj tillsammans...bor bara med mamma
Saken du köpte? Igår

 

Vad har du gjort idag? Jobbet
Var det kul? Nej
Brukar du svära mycket? Japp
När stiger du upp på morgonen? Beror helt på när jag börjar jobbet
Vad har du på dig? Ett par bruna byxor och en svart tunn t-shirt och en svart stickad tröja över eftersom det är så jävla kallt i butiken
Vad ska du göra ikväll? Sova
Vad är du allergisk mot? Inget
Var har du ont? fingrarna
Använder du hårspray? Nej
Kan du stå på händer? Nope
Håkan Hellström eller The Ark? Usch!!!!!!
Salt eller socker? SALT!!
Gillar du ketchup? JA
Är du glad nu? Jovars
Var du glad igår? Igår var jag glad! :)
Vad dansar du till? Sånt jag tycker är bra
Stockholm är... ? Tråkigt
Göteborg är... ? Ännu tråkigare
Kan du sjunga? När jag vill
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti
Land du vill besöka? Australien


For the record...

...så va A Perfect Getaway en skitdålig, astöntig och otroligt onödig film

Läggdags

Ikväll är nog första kvällen som jag faktiskt ligger i sängen redo för natten innan klockan är 22. Riktigt skönt! Var på Swahili Bobs idag och fixade en bokning till i april, sen bar det av till Café 60 för lite middag och mys med Tess. Men direkt efter att vi hade käkat så blev jag så sjuuukt trött och bara satt o gäspade och hade kunnat somnat ståendes. Det var då jag bestämde mig för att åka hem, fixa en matlåda o lägga mig direkt.

Imorgon blir det jobb 11.45-20.10 och efter det ska jag försöka åka till Irene och träffa Pheniqs eftersom det inte blev ngt idag under dagen. Kan inte vänta tills jag får hålla plutten i mina armar! :)

Today is the day

Är så fruktansvärt taggad på att byta mitt smileysmycke och boka en tid för tatuering. Nu var det alldeles för längesen jag tatuerade mig och jag börjar känna mig riiiktigt jävla sugen igen! hihi..

Ligger i min säng nu och har ätit lite frukost o kolla på A Perfect Getaway. Har sett en hel del hos Ellen, men i vanligt ordning så somnar jag. Men men...Nu ska ja fortsätta kika på filmen

Due Date

Har precis kommit hem från staden. Var på bio med Ellen Said Ken och Peter och såg Due Date. Helt ok film, inte alls som ja trodde..men men. Något som jag iofs älskade galet mkt är att det var en fransk bulldogg med, vilken är en hundras som jag ÄLSKAR!! Efter bion åkte vi hem till Ken, kollade senaste avsnittet av Family Guy och killarna spelade lite gitarr, trevligt värre!

Nu är jag iaf hemma, ska kolla på nån film eller Whale Wars säsong 2 och sen blir det sängen för imorgon har jag mycket kul framför mig! Ska hem till Irene och hälsa på hennes nyfödda son Pheniqs och sen ska jag till stan och boka tid för tatuering, fest!


Monday morning...wasn't nice

Min morgon började inte riktigt som planerat. Jag hade tänkt vakna runt 7, tvätta håret, föna håret, pilla i håret..ja sånt som tjejer gör när dom har tvättat håret. Men ist vaknar jag 8, alltså en kvart innan jag ska gå till tåget. Det blir paniiiik i hönsgården. Hoppar in i duschen, tvättar håret fort som fan, slänger på ngt från garderoben och springer till tåget. Kom i tid till jobbet, men faan va ja hatar att stressa på morgonen. Men det var mitt eget fel så...

Jobbade iaf kort dag idag, och jag kan fan inte komma ihåg när jag gjorde det sist. Nu ligger jag hemma i min säng o ska fan inte röra mig härifrån förrän jag ska upp o laga middag. Sen kanske det blir pulkaåkning senare ikväll och det vore ju riiiktigt awsome, för de va ett helt år sen!

Btw, kul att de va ett par stycken som kommenterade mitt senaste inlägg. MER SÅNT!


Min andra halva och jag på Arvikafestivalen


Sunday

Idag är det söndag och imorse mådde ja lite som ja förtjänade! Men jag kom upp, drack en jävla massa mjölk (bakiscraving) och åkte till jobbet. Jobbet gick skitbra och efter det bar det av hemåt, laga lite middag, kolla Jersey Shore 2 och sen promenad med Jossi och Ellen! Fest! Imorgon är det måndag och då gäller ny vecka, nya tag! Blir jobb imorgon men jag slutar 15.15 för ovanlighetens skull (!) och efter det vet jag inte riktigt vad som händer. På tisdag är jag ledig och då jävlars ska det bokas tatueringstid!! Som jag längtat! Vet inte om ja kommer ha pengar till att göra skiten sen när jag kommer hem från min resa, men den dagen den sorgen!




Min finaste och största tatuering! Kolla så fin den var när det var nygjord!


Fylleblogga!

Haha, nu är jag hemma efter vad som skulle bli en lugn kväll med Tess. Slutade med nästan en brakfylla efter bara 2 öl...ngt har gått fel! haha! Nu ska jag kolla lite Jersey Shore säsong 2 sen blir det sova för jag ska fan upp o jobba imorgon :/

Helg

Efter en lång, skön och kalla promenad med Nico och Ellen är jag nu hemkommen och ska strax mysa ner mig i sängen och kolla Whale Wars! Har snart sett klart på första säsongen och andra säsongen är på väg. Riktigt taggad tjej!

Nu är ju klockan över 12 ---> det är fredag ---> det är helg! Trots att jag jobbar denna helg så kommer jag nog få in lite lattjolajban! Imorgon ska jag och Ellen eventuellt ut o äta middag i stan och sen ska vi hem till Jossi på tjejkväll, riktigt nice. Lördag blir det jobb och efter det tror jag bestämt att jag ska leka med Tess. Vad vi hittar på återstår att se. Och söndag blir det jobb och efter det antagligen bara ta de lugnt..kanske åker över till Nathalie en sväng, var längesen jag var där.

Annars har jag inte mkt att klaga på. Vore ju trevligt med lite party party i helgen, men jobbar man så jobbar man. Fest har jag tid med nästa helg! Fan vad fett!


I läskiga källargången på väg hem från Harry B James


Maaat!

Känns skitsegt att ja har lagat mat i typ en halvtimme o maten e fortfarande inte klar, 22.10 på kvällen...jaja! MEn mat måste man ju ha så...de e fest!

Bara för att jag har tråkigt...

Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Sliten
Favoritgodis: Hmm, inget big fan av godis, men sura godisar isf.
Är det nåt du absolut inte dricker: Vin!
Kläder just nu: Strumpbyxor, t-shirt och stickad tröja över
Sommarplaner: Roskilde och Roadtrip
Fisk eller badkruka: Beror på fan
Saft eller alkohol: Man kanske kan blanda?
Hur många kuddar sover du med: Sover bara på 2 men har typ 6-8 i sängen
Morgon- eller nattmänniska: Vet inte riktigt...nattmänniska kanske.
Sparare eller slösare: Jag är mittemellan. Tycker man ska unna sig saker men inte göra av med för mkt.
Kommer du ihåg din första kärlek: Ah, vi ha kontakt än idag och han är fortfarande världens bästa människa!
Älskar du henne/honom fortfarande: Nä, inte på det sättet. Men han är fortfarande en nära vän som jag alltid vill ha vid min sida.
Har någon varit otrogen mot dig förut: Inte vad jag vet om, men jag tror nog att det har hänt. Har mina aningar
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: JA!!!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja
Ser du på kärleken som ett misstag: Ibland...Efter det jag har gått igenom så JA!
Är du kittlig: Som fan
Snarkar du? Jag snackar, snackar i somnen, går i sömnen..you name it!
Stjärntecken? Skorpion
Rädd för insekter? Jag kan få en hjärtattack
Äckligaste insekten: ALLA!
Största svaghet: Hmm..svår fråga..
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Att jag var så snabb så ingen skulle hinna se mig.
Vad vill du jobba som? Veterinär eller marinbiolog
Chips, morötter eller godis? chips
Pizza eller hamburgare? Men oh...jättesvårt..:/ ja e ju vegetarian så pizza vore väl rimligt :P
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Jag är redan både och. Jag har just nu 2 piercingar (tungan och smiley) men jag har tidigare haft två i naveln och en i tragu. Sen har jag 5 tatueringar: en i nacken, två på fötterna, en på vänstra revbenen och 1 på höger höft.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Aldrig i livet
Anser du att du är stark? Ja, när jag väl vill och kan!
Kaffe, te eller inget? Både och
Har du en besatthet? Ganska många..ingen idé att rabbla upp alla

Slitentjej.se

Sjukt jävla sliten efter 6 dagars jobb. Brukar inte vara klen vad gäller att jobba mkt, men dom senaste månaderna har jag inte haft mkt ledigt och det börjar kännas i kroppen. Orkar inte stå länge på jobbet, vilket kan bli ett problem eftersom jag jobba i klädaffär..? Annars då, igår efter jobbet kom Said och Ellen över och vi degade o snackade skit. Har ju inte träffat Said på huuuur länge som helst..kommer inte ihåg när senast var. Det känns konstigt med tanke på att vi ska åka iväg med varandra, men knappt hinner snacka längre, haha! Men det blir nog bra!

Nu har jag bara 1½ timme kvar på jobbet och sen är jag tamigfan ledig!! Iaf en dag...sen blir det jobb jobb jobb i helgen. Imorgon blir det nog springa lite ärenden inför resan, va med Ellen (kanske secondhand shoppa??) och sen på kvällen blir de tjejkväll med Jossi.

Jag vill..

Har rast på jobbet och kan inte sluta tänka på att det vore så jävla coolt att få jobba som volontär på en båt som på Whale Wars! Snacka om besatt brud, men jag tror att jag skulle må så bra i mig själv o veta att jag jobbar med något som leder till någonting bra. Jag har redan skrivit ut en ansökan att blir en Sea Shepherd, men vi får se vad det blir av det. Vore ju riktigt härligt att bara åka iväg o inte behöva bry sig om ngt annat än det man håller på med just då: att rädda underbara djur som valar, delfiner, hajar, sälar. Ja, det ska jag fan göra nångång i mitt liv!

egotripp


Whale Wars

Nu blir det Whale Wars


Ajabaja

Jag vill egentligen inte erkänna det, men saffransskorporna på jobbet är faktiskt goda...

Ny vecka = fest?

Måndag idag hörrni...kul eller? Nä, det tycker inte jag. Särskilt inte efter en så bra helg som denna! Sitter just nu på jobbet och ska alldeles strax gå ut o fortsätta jobba efter min rast. Imorse runt 11 kom Ellen och Clara ut till Nacka o hämtade mig och sen åkte vi till thaistället och åt lunchbuffé. Det är inte nådigt, för jag kan seriöst äta ihjäl mig. Precis som en hund kan...

Under lunchen ringde min mobiltelefon och det var ingen mindre än min älskade Tess som har kommit hem från Nordirland!! Jag är lyckliiiig!! Ska förbi henne en sväng efter jobbet o kolla hur hon har haft det och snacka lite skit, ska bli riktigt mys! Nä, nu måste jag ut o jobba. Lägger upp lite fler bilder från helgen senare, bilderna från Ellens kamera är 100 gånger bättre än dom från min. Fast min är finare...den är rosa.

Fars dag

Sitter hos min far o ugglar. Kollade på Whale Wars tidigare, blev besatt och ska ladda ner alla säsonger när ja kommer hem till mamma. FEST! Idag blev det jobb...de va sjukt motigt att ta sig upp imorse, but I did it and I'm proud! Slängde5 icapåsar med glasflaskor innan jag gick till tåget och sen var det bara att jobba på. Dagen gick fort och sen åkte jag till pappa pch firade fars dag. Mysigt värre!

Nu hade jag iaf tänkt gå lägga mig...imorgon blir det jobb klockan 15-20 och förhoppningsvis hinns det med en lunch med min damer Ellen och Clara! Gudd bajs!

Wunderbar helg!

Shiet vilken grym helg jag har haft! Åhh! Igår var jag och mina närmaste vänner hemma hos mig och krökade lite, eftersom ja fyllde år för typ en o en halv vecka sen men inte har haft tid att riktigt fira. Så alla pojkarna o flickorna kom över och det var riktigt kul! Mycket skratt och mycket alkohol och riktigt bra musik! Runt halv 12 bestämde några av oss att det var dags att dra in till stan. Det blev Harry B James. Första gången jag var där, men det var riktigt nice, dock var det knökfullt, men det var kul ändå. Förutom att ja var så jävla trött..men men.

Idag jobbade jag till 18 och efter det åkte jag direkt hem till Marcos som hade inflyttningsfest. God mat och härligt sällskap = riktigt nice kväll! Jag Clara och Candy var ute på promenad med hunden och gick vilse. En kort promenad blev en långpromenad. Men vi klagar inte! Nu ska jag sova, för imorgon blir det upp tidigt, åka till jobbet och sen åka till pappa och fira fars dags och leka med barnen! Godnatt!


Jag och Samme


Samme leker på toaletten


Gubben och Emelie


Rosie och Robin hade reunion


Robin och jag är fest!


Jonte och jag


Jag och Davve


Fabbe fuckar lite



...












Fan vad fett!

Sjukt mysig o flummig promenad ikväll. Nico va skitskum o Clara Ellen och jag var skitflummiga...det är fett! Just nu är jag hemma, orkar inte tvätta av mig sminket...orkar inte borsta tänderna...orkar ingenting, men jag måste för imorgon blir det storstädning, systemet och lite andra ärenden sen är det fan fest! Eller fest o fest men mina närmaste vänner kommer över o vi ska dricka o chilla o ha det allmänt bra! Awsomeness! Nä, nu ska jag försöka komma igång med tvättandet av sminket så ja kommer i säng nångång!


Jag och Clara i en gigantisk gunga...oklar bild, ja!


Ellen och Demus med cp-ögat!


Dagen läxa

Ät inte för mycket pepparkakor och skumtomtar efter en redig lunch. Man får ont i magen.


Kom på en sak...

Jag har kommit på en sak...jag är så jävla dålig på att ta bilder på mig själv o lägga upp på bloggen...Så var det med min andra blogg också. Men det är för att jag fastnar inte riktigt på bild när ja ska ta den själv liksom. Och det är inte som att jag har en personlig fotograf som följer med..så...Nu ska jag börja göra mig iordning för jobbet och sen dra iväg, kämpa järnet idag för imorgon är jag LEDIG!!!


Date med John Blund

Var precis på promenad med Ellen och Nico, riktigt nice! Så länge jag är klädd med full kroppsmundering så kan jag vistas ute i kylan. Nico lekte jättemkt i snön, så roligt för honom då! Tänk om jag också kunde leka i snön. Blir säkert att dra iväg med min älskade snowboard (!) Och appropå hallonbåtar så är jag riktigt sugen på att tatuera mig nu...har endel planer, men det får bli först efter min resa, eftersom jag inte har pengar just nu att lägga på en. Fan...Och så vill ja att Tess kommer hem...hon har iofs typ landat nu o knappt varit i Dublin, men ändå...

Jaja, nu är jag klar med min orddiarée och ska gå lägga mig...för imorgon är det en ny dag på jobbet men den där jääävla julskivan. Gudnajt!


Jag och Jonas på den årliga Kräfta hos Jossi


christmas songs my ass

Nu sitter jag på jobbet och har min rast. Jag överlevde snön o slasket på väg till jobbet, får se hur det går på hemvägen. Allt går skitbra på jobbet, förutom att vi igår fick vår julskiva...HALLÅ?! Det är november? Vi ska ha denna skiva till säkert januari...jag åker visserligen då, men jag ska stå ut i två månader. Och inte nog med det, det är samma låtar som var på förra årets julskiva..det är fan inte fest!

Jaja, förutom att jag kommer gå runt och vara bitter över julskivan på jobbet så ska ja nog inte göra något särskilt ikväll. Jobbar imorgon i vanlig ordning så det blir lugnt, möjligtvis promenad med Ellen och Demus. Sen på fredag är jag jätteledig!! Då blir det åka på second-hand med Ellen och sen ska vi fixa lite till ett projekt vi har. På kvällen blir det lite chillkrök hos mig eftersom jag har fyllt år.

fanfanfan

Jag hatar snö! Jag hatar vinterjacka! Jag vill inte! Fyfan vilket väder. Snö på julafton i all ära, men inte nu...jag känner mig inte riktigt redo. Nu har jag iaf vaknat o ska strax börja fixa mig för jobbet. Jag vill bara att det ska bli helg nu. Jag har aldrig ansett mig vara en människa som riktigt längtar och lever för helgerna, men jag tror det börjar bli så lite mer och mer nu. Nä, nu måste jag sätta igång med tandborstning o sminkning o allt vad det heter.


Längtar tillbaka till sol och värme!


Snö o slask

Då ger vi bloggandet en andra chans tycker jag. Jag hade en annan blogg tidigare, men den vill jag inte ha kvar för ja har massa dåliga (men också bra) minnen där...men nu är allt borta, raderat och nu börjar jag på ny kula! När jag kom hem från jobbet idag så åt jag lite middag, kollade lite tv och efter det brukar jag va ganska däckad. Men idag var en alldeles speciell dag...jag var så äckligt jävla rastlös...och uttråkad. Inte ok! Jaja, nu ska jag iaf gå lägga mig, så det får bli inlagg imorgon innan, under och efter jobbet. Fan vad fest! Bjuder på lite bilder från Swahili Bob's 5årsfest som jag och Tess taggat till i över 2 månader!


Jag, Tess, random och Fingers


Jag och Tess <3


Fest!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0