Home

Nu är jag hemma...eller jag har varit hemma ett tag och nu är jag inte lika bitter och förbannad längre. Om man ska se dagen från den ljusa sidan så har dagen faktiskt gått jättefort pga att det var så mkt folk..men det har ändå varit madness!! Nu är jag hemma..ska ta det lite lugnt med Tess, käka lite middag och sen kolla på antingen "Black Swan" eller "The Cove" haha jag ska börja hjärntvätta Tess nu, haha! Nej det är inte hjärntvättning, det är viktig info och sanningen om vad som händer med delfinerna i världen.

Nä, nu ska jag laga lite middag..tihi! Ciao!

Fyfaaaan

Usch och fy vilken jävla dag på jobbet! Hetskonsumtionen är i full gång och det är helt hysteriskt vad mycket folk det är. Vi är 2 man kort på jobbet. Kunderna är jobbiga, stökar ner och, framför allt, ställer så JÄVLA dumma frågor!!!!! "Vart ligger kassan?" "Jobbar du här?" Nä, jag tycker bara att det är sjukt snyggt och fashinabelt att ha ett nyckelband runt halsen och en namnbricka på bröstet....tänk själva för fan! Plus att vi har haft två...inte en, TVÅ, ungar som har haft världens jävla gråt och skrikorgie i butiken!! Och vad gör mammorna? Inte ett skit. Går inte och tröstar det stackars barnet...utan går runt och fortsätter shoppa som om ingenting har hänt. Du borde fan inte ha barn ditt äckel!

Det är apastökigt i butiken, man gör sitt bästa och tycker man håller på i evigheter med att städa, plocka fixa, trixa. Och när det väl börjar se helt ok ut så blir man lite stolt ändå. Men nästa gång man går förbi så ser det tamigfan ut som Afghanistan igen!!!!! WHAT'S WRONG WITH YOU PEOPLE??!!! Nu är jag bitter, förbannad och vill bara att denna dag ska vara over and out. Så jag får åka hem till min Tess, kanske gå ut o sätta sig i snön o snacka skit, fan vet jag!

Det är dagar som dessa som verkligen får mig att inse att jag inte är en människo-person. Jag är en djur-person. Människan är den sjukaste arten på vår planet, så varför ska man digga henne för?

Nu har jag fått ut lite aggressioner iaf. Snart ska jag ut och jobba igen och då är det bara att bita ihop sista 2½ timmarna

The boy's a time bomb

Ellen, Davve och Robin gick precis :( Nu är jag helt själv här hemma eftersom Tess är på kryssning med sin mamma och Danni. Idag blev det jobb 9.45-15.15, sen åkte jag hem, städade lite, sa hejdå till Tess och sen kom Robin över. Vi lagade lite middag (morotsbiffar med quinoasallad, nom nom nom!) Och sen blev det bara mys framför tvn. Sen kom Ellen och Davve en stund o vi satt o snacka lite skit!

Imorgon är jag ledig och har en massa grejer jag måste göra. Ska hämta ut mina linser, gå till apoteket, provpacka inför resa, träffa Nathalie och boka flygbiljetter. Alltid ska det vara nåt, haha! Men sen blir det en 3 månaders lång semester och det klagar man ju inte på! :)


Tisdag

Skön dag idag. Jobbar till 15.15 och sen ska jag hem och dega, städa (om inte Tess har gjort det höhö) sen ska jag laga middag för min älskade vän Robin kommer över ikväll! :) Blir väl en liten avskedsgrej och en grattis-på-födelsedagen-grej för honom för han fyller 21 imorgon!!!! :) Woooaaa!

Annars då? Sitter och käkar skumtomtar på jobbet...diggart inte alls, för jag tycker egentligen inte dom är goda plus att jag är fett mätt, men jag äter dom ändå..usch! Och planer inför nyår då? Nu visar det sig att vi ska vara hos mig. Hur vi ska få plats under middagen kan man bra allt fråga sig, men vi ska nog va hos mig och käka middag och kröka massa! Fun fun fun

2 veckor kvar

Nu är det två veckor kvar innan jag åker! Shit shit shit vad taggad jag är!! haha! Satt och hade lite pepp talk med Said på vägen hem. Resan kommer bli awsome! Nu sitter jag och har skitont i magen med Tess som också har skitont i magen. Så här hemma är det magontsfest! Alltid trevligt!

picture bomb
















NU är det över

Nu är julen över..eller iaf själva julafton och det är jag riktigt nöjd över, men julafton var ändå riktigt myys! Jobbade i tre timmar först och sen åkte jag hem, kollade på Kalle med familjen och sen blev det julklappar och sen maaat! Riktigt nice! Efter det åkte jag hem till Marcos där vi va några stycken och krökade järnet! Alla dansade, drack och hade riktigt kul tills typ 4 av oss däckade, haha! 
 
Idag har jag bara degat hos Marcos och nu är jag hemma med Tess (!) och Marcos hund Prins..jag och Tess käkade pizza ikväll..jag har varit så jävla sugen på det hela veckan, haha! Jag har glömt min kamera hos Marcos så jag kommer lägga upp bilder från gårdagen antingen senare ikväll eller imorgon :)

Oh well

Blev aldrig klar igår med det ja skulle göra på jobbet. Åkte hem med världens ångest :/ jaja

Nu sitter jag och äter frukost. Jag är duktig idag för jag har gått upp jättemkt tidigare för att jag ska vaccinera mig, gå till systemet, köpa en concealer och försöka hitta ngt mer till Estelle tror jag. Sen direkt efter det måste jag åka till jobbet. Jaa...duktig duktig!

Stressigt

Har rast just nu på jobbet och har tryckt i mig 2 mandariner och känner att magen inte riktigt hänger med. Tror jag börjar få stressmage igen. Har så sjukt mkt o göra på jobbet idag och jag kommer antagligen inte hinna blir klar...:( Efter jobbet kommer förhoppningsvis David till mig och myser lite, hoppas det.

Jobb jobb jobb

Oh herregud vad dålig uppdatering, såg precis att jag inte skrivit sen i måndags kväll :O haha jaja, nu är jag här!

Ska precis börja göra mig iordning för lite jobb...bläää!! Jag orkar verkligen inte jobba nu...men men, det är bara 2½ vecka kvar innan jag åker så det är väl bara att kämpa i guess! Nä nu måste jag hoppa in i duschen (jag har ändå inget vettigt att skriva för jag har inte gjort ngt kul...förutom igår, men det kan jag inte skriva om här, hahahaha)

Mysig måndag

Trots att det var måndag så var den väldigt väldigt mysig. Jobbade 9.15-15.15 (kom dock lite försent eftersom det var så jäävla halt imorse!) Jobbet gick bra och snabbt. Efter det åkte jag hem där Tess väntade och vi kämpade lite med att få igång internet, men efter mkt om och men så gick det bra :) Senare kom Danni och Matilda och vi åt lite middag och snackade lite skit. Nu har dom precis åkt och nu sitter jag och tess o degar med varsin dator..skittrötta! Imorgon är jag ledig o tanken är väl att jag ska vaccinera mig, men jag är osäker på om ja har pengar till de, haha!

No headline

Sitter på jobbet just nu och är riktigt jävla trött, haha! Ska äta lite och sen ut och jobba igen. Igår kväll innan jag skulle sova kollade jag ett tag på Napoleon Dynamite...helt ok...inte Wow som ja trodde, men jag har som sagt inte sett klart, så den kanske blir awsome! För övrigt så e han sjukt skön!!

Haha sen vid 2-tiden känner jag att jag inte är ensam i sängen längre...då har min kära Tess kommit hem! Har ingen aning om vart hon va eller vad hon gjorde, haha! Får höra allt ikväll i guess! Nu ska jag äta!


Lördag

Mycket trött tjej hemkommen från jobbet. Sickla Köpkvarter hade öppet till 20 idag istället för 18...Så jag är ganska död just nu känner jag! Tess har åkt iväg o ska på krök hos Patrik o jag...aa..jag är ensam hemma...och kan inte socialisera mig för jag ska upp tidigt tidigt imorgon och jobba...och efter det ska jag till pappa. Det ska iofs bli mys!

Så strax ska jag laga en liten mysmiddag i min ensamhet och sen ska jag nog kolla nån film...återkommer om vilken det blir!

Här är förresten en bild på Tess fiiiiina tatuering!!


Hey partypeople

Hellu! Dålig uppdatering från min sida, men internet jävlas med mig och Tess härhemma. Igår gjorde Tess sin första tatuering och det blev riktigt jävla snyyyygg!! Efteråt gick vi o käka lunch med Fingers på ett jättemysigt vegoställe som heter Chutney. Efter det gick jag tillbaka till studion för ja skulle vänta på Johan så han kunde byta min piercing...o ja vänta...o vänta...o han kom inte...hahaha! Så jag åkte in till stan o ugglade i 2 timmar innan jag mötte Mimmi och Jessica från jobbet o vi satte oss på stället där vi skulle ha julbord med jobbet och tog en öl. Jag fick jääääätteont i magen innan jag ens druckit upp hälften och sen blev det bara värre o värre...så jag vakinade imorse och kände att jag kan inte jobba idag :/ MEn jag ska in 17-20 bara för att dom behöver nån som kan stänga. Så jag ska in och jobba 3 timmar bara..men det är så jääävla surt!!! Men jag ska bara ta hand om mig själv fram tills dess för jag måste kunna jobba dom 3 sista veckorna innan jag åker.


Jaja, nu har jag skrivit en jävla bok. Ska upp o göra lite frukost och lägger upp en bild på Tess tattoo lite senare! Btw, jag slutar med dom där jävla 24 dagarna...de va inte lika kul som ja trode de skulle va, haha!!

Drömmar

Btw, hade en jättekonstig dröm inatt. Drömde om att jag var kompis med Kissie...och jag hängde med henne! Nightmare, or what?! Nu ska jag dammsuga. Fest!

Onsdag

Ledig två dagar i sträck! WOhoo! Har precis vaknat av att Lindex Bromma ringde och väckte mig, haha! Ska börja göra mig irdning snart och sen ska det städas en hel del här hemma så jag och Tess får det fiiint! Sen när jag har kommit hem så kommer nog Jakob över!! IIIHHHH!! Han har ju jobbat som bartender i Thailand i mer än 3 månader tror jag det är, så de ska bli riktigt nice att han kommer hit :) Vi ska planera lite Metaltown o bara snacka skiiiit!


Jakob Viktor och jag rockar lite Beer Pong


Roomie

Nu sitter jag och Roomie här och degar..ska strax sova tror jag, eftersom Tess ska upp o jobba imorgon. Vi har varit o storhandlat på Ica Maxi, 800 riksdaler...det sved i plonkan, men nu har vi mat så de räcker o blir över! Nu ska vi börja göra oss iordning för sängen! Cheers!


Bläää

Sitter på jobbet och ugglar. Har jobbat sen 9.45 och ska jobba till 20.10....mumma! Men efter att jag har slutat åker jag direkt till Tess, hämtar upp henne och sen ska vi åka o handla, för hon kommer ju trots allt bli min roomie idag!!! Yeey! <3 Hon ska bo hos min i 3 veckor, medans mamma är borta. Hon kommer till och med få egna nycklar! Haha! Vi har taggat fööör länge till denna dag och nu är den här!! :)

Dag 6- Min bästa kompis

Ellen Hedén, ja, så heter min bästa kompis! Hon och jag lärde känna varandra 2001 tror jag. Via Sabina. Och nu är vi oskiljaktiga! Vi gör allt tillsammans och trots att vi är fruktansvärt olika så kommer vi så bra överrens! Hon är den som vet allt om mig, som jag litar på mest, som alltid står vid min sida. Hon är helt enkelt bäst! Jag och Ellen har nog aldrig bråkat...vi har haft smådiskussioner, men inget mer än så. Ellen ställer upp i alla lägen. Därför är hon min bästa kompis!

Dag 5- Min dag

Min dag har tyvärr inte varit så händelserik. Hade personalmöte på jobbet 8.30(!) och sen jobbade jag till 20.10. Efter det blev det hemgång, mysa med mamma o Lisa och sen kom Ellen och Nico! Nu har jag tvättat håret, ska torka skiten o sen kolla på Sharkwater

uuuuhhhhh

orkar....inte....jobbaa

Dag 4- Vad är kärlek?

Kärlek tror jag betyder olika saker för olika människor. Enligt mig kan kärlek visas på många olika sätt. Kärlek till vänner, kärlek till sin partner, kärlek till familj och kärlek till sånt man bryr sig om. Jag älskar att både visa kärlek och få kärlek. Jag tycker iaf bäst om kärlek från och till familj och vänner...det här med förhållanden är inte min grej.

Detta blev ett kort inlägg, men jag orkar inte sitta o ha en monolog diskussion med mig själv.

Mörbultad

Söndag...en LEDIG söndag för en gång skull. Ligger i mammas säng och det har jag gjort hela dan. Igår hade jag en dunderkväll med Ellen. Vi började lite här hos mig, gjorde oss iordning o sånt som tjejer gör. Sen åkte vi in till Olsson (där vi för övrigt blev nekade i en av barerna). Krökade lite där...jäkla goda shots dom har! Sen gick vi över gatan till Göta Källare...katastrofmänniskor där, men annars riktigt nice! Lite osignade band som lirade, och sen var det bara att vänta på HCSS. Ellen va så sjukt jävla taggad! haha!

Vi hittade även en tomte på plats som man kunde viska sina önskningar till. tog några riktigt balla polaroidbilder, tog även med vanliga kameran. Sen hade dom även...wait for it...GUITAR HERO! Och jag som är världens jävla nörd, blev mucho happy! Stod där o spelade 2 låtar med en av grabbarna som jobbade där och sen va de ner till scenen igen o vänta. HCSS var riktigt riktigt bra, även fast ja inte kan många låtar..men det var nice! Fångade en öl som trummisen kastade ut, så ja e nöjd, för han är förjävla snygg!

Nackspärr, tinnitus och ofräsh...typ så mår jag idag. Skulle åkt till pappa, men jag bangade av den enkla anledningen att jag inte alls mår bra idag...inte bara baksmälla utan allmänt. Men nu ska jag ut på promenad med Jossi för annars kommer jag ruttna i den här sängen...CIAO!


Två killar från Italien som kört ända från Italien för att se HCSS









Dag 3 - Mina syskon

Jag har som sagt 3 halvsyskon på pappas sida: Elliot, Embla och Estelle.

Elliot och Embla är tvillingar och födda 2008..i know, jättestor åldersskillnad. Jag älskar dom över allt i hela världen och dom är mina guldklimpar, verkligen! Jag kommer ihåg när jag åkte till SÖS och skulle se dom för första gången..dom var så små och så sköra! Och jag som aldrig varit i kontakt med bebis tidigare. Allteftersom dom har vuxit och lärt sig saker så har vår relation blivit tightare och trots att jag inte bor hos dom så har vi fortfarande el relation och jag försöker träffa dom åtminstone 1 gång/veckan.

Estelle är en lite färsking på 5 månader som föddes i början på Juli i år. Hon är den av mina syskon som är någorlunda brunhårig(!) med tanke på att Elliot och Embla är jätteblonda! När hon föddes var jag i Kanada, men dagen efter att jag kom hem, åkte jag direkt till pappa och att få se och hålla henne var en helt underbar känsla. Över en natt så blev och tvillingarna väldigt stora i mina ögon. Inga bebisar längre! Estelle är fortfarande lite clueless som bebisar är, men när jag kommer hem från resan kommer hon vara hela 9 månader gammal..och då kommer hon kunna massa nytt! :)

Listor för den fantasilösa!

vart bor du? Sollentuna
trivs du där? Jaaa
brukar du läsa horoskop? Inte alls
har du körkort? Ja
äger du några converseskor? Ja
favoritdjur? Svår fråga...jag älskar alla djur!
vad spenderar du dina pengar på? Fest, tattoos, piercings, resor, mat
festar du? Jovars
brukar du bli för full? Inte så ofta...brukar oftast bli lagom
antal kuddar i sängen? 2 som jag sover på men har väl kanske 6-7 st i sängen
mc donald's eller burger king? Donken
äger du ett busskort? Yeah
har du haft sex idag? Nej
vad såg du senast på tv? The X-effect
hur svarar du i mobilen? "aa, det är karin"
vem ringde du senast? Mor min
vad snackade ni om? Hon sa att min spenatlasagne va god
antal timmar sömn inatt? typ 6-7
sov du ensam? aa

SENASTE PERSON SOM
sov i din säng:
Said eller Sabina...kommer inte ihåg
såg dig gråta: Mamma
fick dig att gråta: Haha, the japanese whaling fleet som vanligt
du delade en drink med: hmm..Tess?
du gick på bio med: Said, Ellen, Ken och Peter
du gick på stan med: Se ovan
skällde på dig: hmm...ingen aning

SAKER
tar du droger?
Nej
dricker du? Ja
vad är du mest rädd för? Lite olika
vilka kläder sover du i? I mitt skinn
vart vill du gifta dig? På en fet glaciär i Antarktis
vad hatar du verkligen? Mycket, är väldigt hatisk
har du varit kär? Ja
kör du? Japp!
har du ett jobb? Yes!
gillar du att ha folk omkring dig? Jag är så sällskapssjuk!
vem är du kär i? Mig själv just nu

DE SENASTE 48 TIMMARNA
gråtit?
Nope
köpt någonting? Ja
varit sjuk?
sagt "jag älskar dig? Ja, till min Mami
velat säga till några att du älskar dem? Ja
träffat nån ny person? kunder på jobbet?
saknat någon? Ja
kramat någon? MHM!
kysst någon? Nej, så kul ska vi inte ha

Trötter

För det första: Jay vann Idol = nöjdtjej.se

Kom precis hem från Jonas där jag har hängt med Jossi, Jonas, CJ och David, riktigt nice kväll! Vi kollade på "Social Network" och det var inte alls lika bra som jag trodde att den skulle vara...Är nästintill besviken falktikt :/ Men men...nu är jag sjukt trött och måste faktiskt sova bums så jag kommer upp imorgon. Ska jobba 12-18 och sen blir det hem, fixa sig och ut...blir Hardcore Superstar och lite Olsson, verkar det som i nuläget! Taggad till tusen!

Dag 2- Mina föräldrar

Min mamma heter May och är 46 år gammal. Hon kommer från Libanon och jag tror hon flyttade hit 1989, men är inte helt säker. Hon har en universitetsutbildning i Fine Arts, med andra ord, hon är konstnär och jätteduktig! Hon jobbar som gallerist på konstgalleriet i Sollentuna Bibliotek. Min mamma och jag är bästa vänner och jag älskar det! Hon är en sån mamma man kan prata med allt om o hon blir aldrig arg, vilket är riktigt skönt! Jag bor med min mamma. Min pappa heter Amer och är 49 år gammal. Han kommer också från Libanon, men han är blond och blåögd (!) vilket är lite speciellt. Hela släkten på pappas sida är blåögda och vissa är blonda. Jag vet inte riktigt vad min pappa har för utbildning, men idag jobbar han som chef på Arbetsförmedlingen. Min pappa bor ute i Nacka med sin fästmö, Annika, hennes dotter Lollo och pappas och Annikas gemensamma barn Elliot Embla och Estelle. Jag och min pappa har en lite halvjobbig relation då vi har haft våra dispyter och till och med klippt kontakt med varandra.

Dag 1- Kort om mig själv

Jag heter Karin Embla Baalbaki och jag är 20 år och bor i Sollentuna. Jag har en mamma, en pappa, en plastmamma, en plastsyster, 2 halvsystrar och en halvbror. Jag jobbar på Lindex i Sickla och det är ett helt ok jobb. På fritiden umgås jag gärna med vänner, festar, lyssnar på musik och mår bra! Jag blir riktigt glad när folk överraskar mig, när ja lyssnar på awsome musik och när jag äntligen har pengar till en tatuering! Jag blir riktigt förbannad på vissa människor i världen, när folk är fett jobbiga och när jag är hungrig. Jag är väldigt insatt i Sea Shepherd, vilket är en djurorganisation som värnar om havet och dess invånare. Min bästis heter Ellen!


Jag, Karin Embla Baalbaki


Embla, lillasyster 1


Estelle, lillasyster 2


Elliot, lillebror


<3


Bästis


24 dagar

Nu ska vi göra ngt kul. Hittade detta på Nathalies blogg och jag ska ta efter! I 24 dagar ska jag skriva om:

Dag 1 - Kort om mig själv
Dag 2 - Mina föräldrar
Dag 3 - Mina syskon
Dag 4 - Vad är kärlek?
Dag 5 - Min dag
Dag 6 - Min bästa kompis
Dag 7 - "A Moment"
Dag 8 - Dagens outfit
Dag 9 - I min väska
Dag 10 - Denna vecka
Dag 11 - Vad jag åt idag
Dag 12 - Min dröm
Dag 13 - Den bästa kyssen
Dag 14 - Favorit minne
Dag 15 - Favorit födelsedag
Dag 16 - Det jag ångrar...
Dag 17 - Denna månad
Dag 18 - "Another Moment"
Dag 19 - Detta gör mig ledsen...
Dag 20 - Detta får mig att må bättre...
Dag 21 - Detta får mig att gråta...
Dag 22 - Min rädsla
Dag 23 - Bloggar jag läser
Dag 24 - Jag saknar...




....


Torsdag...sen fredag sen lördag

Sitter på jobbet och har rast och längtar ngt förfärligt till helgen! Haha, ellen fixade biljetterna idag också så nu är vi taggade till tusen! Annars så går dagen äckligt segt på jobbet och jag sitter här och letar recept på vad ja ska äta till middag ikväll...måste börja variera kosten föfan! haha! Nä nu måste jag ut o jobba igen...hörs sen!

jag är dålig

Blev ingen bild på pajen...var för ivrig, och tog en bit och nu är den inte lika fin längre. Men god var den iaf! :) Var precis ute med Ellen och Nico och nu är jag hemma och kommer inte riktigt till skott med att tvätta av mig sminket med mera, i vanlig ordning. Imorgon blir det jobb 11.45-20.10 och sen ska jag hem o sova. Behöver så mycket sömn, men inte fan går ja o lägger mig i tid för det...Inte ok!

Men just nu längtar jag bara till helgen. På lördag ska jag och Ellen på en spelning på Göta Källare, där Hardcore Superstar ska spela. Jag har inte hört mycket av dom, men Ellen är helt såld på dom. Efter det kanske det blir en liten avstickare till Olsson...you never know. Ska ändå bli kul att göra något med Ellen, eftersom jag inte vara med henne på hur länge som helst känns det som plus att det var längesen vi gick ut.


Min bääästis i hela världen (dock får hon minus för att hon bär päls)


Quorntacopaj!

När jag stod på jobbet idag och tänkte på vad ja skulle äta till middag så kände jag at jag inte orkade med pasta eller ris som jag äter HELA TIDEN i vanliga fall. Så jag kom på den briljanta idéen att köra en tacopaj gjord på quorn! (Vego som jag är) Står och fixar lite med den nu, men ja langar upp en bild och en liten recension senare ;)

Onsdag

Jag är fett trött! ligger i sängen, ska åka om en halvtimme, men jag orkar inte gå upp...plus att jag måste ju faktiskt tvätta håret..haha lat brud!

Idag ska jag jobba och to be honest så ser jag inte alls framemot det...och jag ska jobba 4 dagar i sträck nu...not exciting. Men men...Nu måste jag upp!

Julshoppning - CHECK!

Idag har jag varit duktig. Jag har gjort allt som jag hade att göra idag. Plus att jag hann faktiskt köpa ALLA mina julklappar! Så jävla skönt. Så jävla nöjd. Så jävla pank. Men så värt!

Efter min lilla tripp i Sollentuna C så åkte jag hem, åt lite middag och sen kom Tess o käkade här. Vi har suttit och taggat inför Roskilde så in i norden! Så sjukt taggad brud! Sen kom Filippa och Ellen och jag blev självklart helt uppslukad över mina valdiskussioner, haha! Och jag ska lite fina grejer från deras webshop, mumma!






Tänkte klippa den här så den blir lite roligare! YEY!


Oopsi Daisies!

Dålig uppdatering, I know. Mycket på jobbet och lite tid över till annat. Idag är jag dock ledig och har massa saker jag ska göra:

-Åka till ungdomsmottagningen och fixa recept för minipiller
-Åka till Synsam och byta in linser
-Ta dos nr 2 av Hepatit-B spruta (ouch)!
-Julhandla (Så jävla tråkigt, men det måste göras)

Ska nog även träffa min lilla Tess som ska med mig o julhandla lite, det ska bli kul! Sen ska jag försöka träffa Ellen, för jag har inte träffat henne på över en vecka och det är inte OK! Med tanke på att vi ses varenda dag i vanliga fall så nu har det känts lite tomt. Men nu ska jag göra mig iordning och sen blir dags för massa ärenden.


Sea Shepherd

Måste bara säga att lyckan är total! Jag skulle kliva på bussen i Slussen till jobbet. När jag står o väntar på att få gå på står en kille med en Sea Shepherd mössa! Det finns vettiga människor!

Godmorgon, eller?

Så jääääääävla trött är vad jag är just nu! Det blev lite sent igår för efter min lilla pysseltimme så blev det typ en timme WW också, hehe...Så idag är jag så förbannat trött, men jag ska inte jobba en lång dag så jag kanske klarar mig trots allt. Sen ska jag kriga ut till pappa i snön o shit, vilket inte uppskattas riktigt, men men. Nä, nu måste jag iväg! Ciao


Luring

Haha, i vanlig ordning så kan jag inte sova som normala människor och ikväll bestämde jag mig för att vara kreativ! Jag har två t-shirtar som är helt vanliga och tråkiga och jag har länge tänkte att jag ska göra om dom lite! Och nu äntligen fick jag arslet ur vagnen och gjorde det! För att vara första gången tyckte jag att dom blev helt ok och dessa kommer definitivt följa med på resan!


Denna klippte jag av sömmarna på i ärmarna och sen klippte jag en hel del i halsen så den sitter löst och skönt!


Denna klippte jag i halsen och klippte riktigt djupa ärmar på


Såhär djupt blev det. Mumma i sommar!


Vintern är inte så tråkig ändå

Jag har varit på en riktigt mysig vinterpromenad med Tess. Vart så grymt rastlös efter att ha kommit hem från jobbet och kollat 3 WW avsnitt (och när jag börjar småtröttna av att kolla på WW, då är det ngt som är fel). Så jag ringde runt till lite löst folk, men ingen nappade. Så jag ringde Tess och vi bestämde oss för att ta en promenad, vilket var riktigt uppfriskande, faktiskt! Fick sms av Johan 23.10 om att dom var på väg till Olssons, men det hade jag nog inte pallat, för att innan jag hade varit i stan så skulle stället säkert ha stängt så jag är hemma nu och ska kolla lite mer WW och sen slagga, för imorgon blir det jobb 10.45-17, sen åka till pappa och mysa med barnen!


Min älskade lilla vän som snart kommer bo hos mig! :) Wiiie


lördag

Hmm...undrar vad man ska hitta på ikväll då? Jag har precis kommit hem från jobbet och undrar om jag ska hitta på ngt vettigt ikväll eller om jag ska sitta och kolla Whale Wars hela kvällen. IT's a tough call..haha!

Har jobbat idag och det gick jättebra, fast det var så sjukt mkt folk! Nu börjar julruschen kan man ju påstå. Fick ta bilen idag med så jag kom hem snabbt. Fast jag slirade till två gånger på vägen till jobbet så jag körde som en mes hela vägen hem. Vore ju riktigt jävla jobbigt om nånting hände mig innan resa, haha!


Helg

Nu är det officellt helg eftersom det är lördag. Jag är hemkommen från Clabbe där vi har kollar sjuka Youtube klipp och typ chillat galet. Är helt slut och ska strax lägga mig (och vad jag ska kolla på innan det behöver jag nog inte ens nämna). Imorgon är det jobb 12-18 som står på schemat sen får vi se vad som händer. Skulle ju vara trevligt att försöka få in lite fest denna helg.

Annars då? Inte mycket. Är sjukt jävla irriterad på att min header inte syns, men när min personliga headerexpert Ellen kommer hem från landet så ska jag nog sätta henne i arbete! Haha..Nä, nu blir det Whale Wars för hela slanten. God natt!




Bara för att ni ska få ett hum om vad som händer i vår värld och vad dessa otroligt vackra djur går igenom. Ta en titt!

Now the time has come

Jag åker till Clabbe med Benjamin! Hejdå!


What to do?

Är hemma nu och ska laga lite mat. Försöker komma underfund med vad jag vill göra ikväll. Har snackat med Benji, Davve och Johan och har lite olika alternativ men jag vet inte vad jag ska göra :p haha! jobbigt värre. Kommer med en liten update när jag vet

ONCE

Jag är trött, men samtidigt pigg. Jag är taggad, men samtidigt otaggad. Jag vill hitta på ngt en fredagkväll som denna, men ändå så vill jag bara gosa in mig och kolla WW. Hmm...beslutsångesten är total! Vad fan ska jag göra ikväll??! Sitter på jobbet och har rast just nu och tycker det är ruggigt jobbigt att inte veta vad som händer. Måste prata med lite folk för o se vad som händer...hmm

Annars har dagen gått relativt snabbt. Jag är sjukt jävla trött och vill egentligen bara hem från jobbet, men det rullar på ändå. Lite drygt 2 timmar kvar sen blir det hemgång. Mpste btw fixa min header...för en blogg utan header är ganska tråkigt...och min blogg är redan tråkig och då behöver jag inte ytterligare en faktor som drar ner den i skiten. Puss


Guddnajt!

Sitter och kollar på en grym dokumentär på MTV (otippat?) som heter "Me, Myself and HIV". Handlar om 2 ungdomar som är HIV-positiva, riktigt bra faktiskt. Jobbet gick faktiskt ganska fort idag, men det kommer bli jobbigt att jobba till 20 imorgon på en fredag. Men lyckligtvis får jag ta bilen, så det blir fest!

Imorgon kväll vet jag dock inte vad som händer. Blir antagligen inget megafestande för jag jobbar i helgen, men kanske en öl eller två...vore ju trevligt...någon? Ska försöka åka ut till pappa på söndag också!

Bara en liten parantes...Ni vet hur det svider i ögonen när man skär gullök? Typ så har mina ögon känts heeeela dan.. :/

hallå??!

Är det bara jag som inte ser min header när jag går in på bloggen? Kommentera!

Så de så!


Min framtida man har sagt sitt!


Skräckhajar och dödsmaneter

Ni som känner mig vet att jag är den största djurvännen som finns. Ni som inte känner mig vet det nu. Och nu på senare tid så har det snackats mycket om dödsmaneterna som dödar folk i Thailand. Och idag fick vi läsa i tidningen att en "skräckhaj" lemlästade 4 turister allvarligt. Ja...fan vad jobbigt...Som att inte vi är jobbiga mot djuren? Jag tycker det kan vara lite smånice när sånt här händer...för det är djurens och naturens sätt att säga "fuck you" till människorna.


Another day, another way

Sitter på jobbet och ugglar på min rast. Dock unnade jag mig faktiskt en tattootidning som jag har suttit och läst på lunchen, riktigt bra nummer faktiskt. Bland annat en artikel med en av mina favorittatuerare Tim Hendricks...nöjd tjej!

Jobbar till 8 idag och sen ska jag faktiskt åka hem, äta ngt snabbt och sen sova. För jag sov sjukt jävla dåligt inatt då jag fick se ngt väldigt jobbigt på Whale Wars som gjorde att jag blev lite mindfucked.


Muy Bien Gracias

Ledig idag och har verkligen utnyttjat dagen till fullo! Blev 2 vändor till Arlanda, 2 vändor till Sollentuna och 1 vända till Rotebro samt 1 vända till Antuna (stallet). Red Hugo idag som för det första va lite grumpy och för det andra så kände jag mig som en jävla rookie eftersom jag inte ridit på typ 100 år. Men det gick bra och jag frös tårna av mig. Fest!

Nu är jag så fruktansvärt trött och sitter här med fettigt hår och shit, men jag ORKAR verkligen inte stå föna o platta o shit nu, så jag kollar lite WW och sen blir det sova så får jag helt enkelt gå upp lite tidigare imorgon...oskönt men what to do.

Måste även tillägga att jag är grymt taggad på den här månaden! Inte nog med att jag och Tess ska bo själva hos mig i 3 veckor, men det kommer hända massa annat smaskigt så jag längtar!

RSS 2.0