Mucho efterlängtad frukost indeed!

Amagaaawd va gott med frukost! blev en toast med ost, tomat och lök och pannkakor med sylt, muuums! Vi satt som djur och vräkte i oss! Så nu är vi mätta och belåtna och ska vila lite innan vi ska ut på lite ärenden på stan och sen blir det stranden!

Här har dom delfinturer (jag var lite skeptisk i början). Men man skadar dom inte på något sätt och det är ingen fångenskap inblandat!!! Det är en dagstur och man åker ut med en båt till ett ställe eller ö (vet inte säkert) där det finns mycket delfiner och där man vet att dom brukar hålla till. Där får man snorkla och kolla på delfinerna! Det var inte så himla dyrt heller så idag ska vi kolla upp det och om allt går som planerat så ska vi göra det imorgon! Kan inte förstå att jag ska få se delfiner i verkligheten (jag har sett delfiner på Kolmården för 10000000 år sen men det gills faan inte när dom simmar runt i en betongtank!!) och det ska bli häftigt att se dom i sin egna miljö! Wow! DOLPHINS FTW!

Sen har vi även bestämt oss för att göra en annan utflykt til något som heter Chocolate Hills, vilket är typ några coola kullar (?) haha! Ingen aning men det ser fint ut och Simon och Marie sa att man åker förbi ett skitfint vattenfall där man får bada o sånt! Kan ju vara kul att se lite av Filippinernas landskap också. Denna utflykt gör vi antagligen sista veckan. Och sen ska vi börja kolla upp dykcert som vi antagligen kommer börja ta nästa vecka nångång! Taggad? JA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0