Bohol Beach Club

Har precis kommit hem efter en riktigt trevlig vistelse på Bohol Beach Club, en av dom finaste stränderna här på ön. Vi hyrde en moppe på morgonen och åkte iväg till stranden. När vi kom dit fick vi betala inträde på 500 pesos/person..vilket är typ mellan 70-80 kronor...ett litet rån kan man säga, men men. Vi kom dit och det var nästan inte en själ på stranden och allt man hörde var havet. Det var hur fint väder som helst och det var långgrunt och dä'rmed asvarmt i vattnet, me like!

Vi låg och dega där hela dagen och sen gick vi en liten strandpromenad längs vattnet. Då träffade vi på ett svenskt par som vi hängde lite med igår. Vi satte oss där och snackade lite och dom hade tagit en annan entré till stranden och bara behövt betala 25 pesos...den ingången tar vi nästa gång, tack!!

Nu har vi precis kommit hem och ja har skypedate med pappa om 1½ timme...sen ska vi till en pizzeria som några här på hotellet har lovordat så det ska bli intressant. Sen blir det väl ananas och film(som vi har sagt att det ska bli i två dagar nu) haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0